• 1

Makrobiotika Intézet - Sebestyén Szilvia

 

Oktatás

Főzőkurzusok, előadások a Makrobiotika témakörében. Gyere el, tanuld meg!

 

Konzultáció

Személyes konzultáció, személyre szabott makrobiotikus étrend Sebestyén Szilviától.
 

Alapanyagok

Makrobiotikus élelmiszerek, alapanyagok, eszközök és szakirodalom vásárlása.

 
 

Könyvek

Könyvek óriási választékban a makrobiotikáról, receptes füzetek minden alkalomra.
 

Galéria

Lezajlott rendezvényeink fotói, videói kedvcsinálónak a jövőbeli eseményekhez.

 

Sikerek, történetek

Makrobiotikával gyógyult betegek beszámolói első kézből, visszajelzések a makrobiotikáról.

 

Dropdowns

A CSS based dropdown menu with advanced options such as mutli-columns.

Extensions

Styled support for RokSprocket, RokAjaxSearch and K2 (3rd party).

Presets

Eight preset style variations to choose, each with configurable options.

Makrobiotikus oktatás 2014. ősz Eger

Oktatási programjainkkal idén ősszel Budapest mellett Egerben is találkozhatsz. Tanulj nálunk a makrobiotikáról, főzz velünk a kurzusokon!
Válassz őszi-téli kínálatunkból, vagy gyere el minden alkalomra! Témáink: szív és az érrendszer, vastagbél és vékonybél, csontok és ízületek, illetve további sok érdekes téma!

 

 

KURZUSOK:

2014. szeptember 20.
A szív és az érrendszer egészségét segítő, betegségeit megelőző, kiegyensúlyozott, természetes makrobiotikus étrend és életmód.
A szív és érrendszeri, keringési rendellenességek vizuális jelei és tünetei. A szív és érrendszer egészségét segítő és gyógyító ételek, italok és otthoni kezelési módok receptjei és elkészítésük. 


2014. október 4.
A vékonybél és a vastagbél egészségét segítő, betegségeit megelőző, kiegyensúlyozott, természetes makrobiotikus étrend és életmód.
A vastagbél és a vékonybél energia vezetéke, az egyensúlytalanságok fizikai és érzelmi tünetei.  A bélrendszer egészségét szolgáló ételek, gyógyitalok és kezelési módok receptjei és elkészítésük.

2014. november 15.
A csontok és ízületek egészségét segítő, betegségeit megelőző, kiegyensúlyozott, természetes makrobiotikus étrend és életmód.
A szélsőséges ételek savasító, lúgosító hatása, a sav-lúg egyensúly létrehozása. A csontok és ízületek egészségét segítő és gyógyító ételek, italok és otthoni kezelési módok receptjei és elkészítésük.

2013. december 14.
Téli ünnepi finomságok egészségesen
Téli ünnepi menük egészségesen a hagyományokhoz ragaszkodó vendégeknek is. Újszerű és hagyományos, természetes ünnepi desszertek szélsőségek nélkül, glutén mentesen is. Ünnepi ételek készítése és étkezés.

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A RÉSZVÉTELHEZ

A programokon természetes alapanyagok, ismeretterjesztő és receptes könyvek vásárolhatók!

Helyszín: 3300 Eger, Rákóczi Ferenc út 95. (Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola étterme)

Szombati kurzus 11 és 16 óra között közös főzéssel és étkezéssel

A képzés vezetője: Sebestyén Szilvia
a Makrobiotika Intézet vezetője

A képzés felépítése: szombati napon 11 és 16 óra között előadás, írott tansegédlet, ételek, italok készítése kisebb csoportban étkezéssel. Jegyzetelő és fényképező eszközök javasoltak.

A látogatás igazolása: A program résztvevői magyar és angol nyelvű oklevelet kapnak, amelyik itthon és külföldön egyaránt értékes a házi betegápolási, házvezetési illetve ételkészítési munka vállalásánál.

A kurzus díja: magában foglalja a szombat 11 és 16 óra között tartott programon való részvételt, a fogadó ételeket, az ott elkészült természetes ételek elfogyasztását, tanfolyami segédletet.

A részvételi díj:
10.000 Ft/fő, amely készpénzben számla ellenében a kurzus napján fizethető, átutalással a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány 1172 Budapest, Adorján u. 8. AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepénél lévő 17000019-11707880 számlájára.

Érdeklődés és jelentkezés: a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen írásban, telefonon: +36 1-256 7731 vagy mobilon +36-20 245 4674.

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!