Főzőiskola Sebestyén Szilviával

Elkészült 6 részes videó-főzőiskola sorozatunk, azoknak ajánljuk, akik döntést hoztak arról, hogy saját magukért is tenni kívánnak egészségük fenntartásáért vagy a felépülésük támogatásáért!

Bővebben...

Fitten, egészségesen 2017-ben is!

Az életben a legfontosabb tudás, hogyan tarthatjuk magunkat fitten, egészségesen, hogyan segíthetünk a családtagjaiknak és környezetünknek is ugyanebben. Az egészséges ételek pozitív hatással vannak a párkapcsolatra és a szexualitásra is!

Bővebben...

Miért káros nagy mennyiségben a glutén?

gluten glutenmentesJó ideje rendkívüli népszerűségnek örvend a gluténmentes diéta.

Eredetileg a lisztérzékenyeknek találták ki, mára azonban sok egészséges ember is követi, hívei esküsznek arra, hogy csakis a gabonafélék elhagyásával lehet tartós fogyást elérni.

Bővebben...

Gyors fogyás éhezés nélkül, de hogyan?

Az egyik leghatástalanabb és legnevetségesebb emberi tevékenység a fogyókúra.

Napokig, hetekig, sőt hónapokig képesek vagyunk sanyargatni magunkat egy cél, a fogyás érdekében, és amikor elértük a célt, az első pillanatban merényletet követünk el ellene.

Sokan egyfolytában keresik a végleges megoldást, sorra próbálják a csodakúrákat, miközben testileg-lelkileg kimerítik magukat, és garantáltan növelik a frusztráltságukat és rossz közérzetüket.

Bővebben...

5 tévhit a vegán életmódról

veganSzeretnéd kipróbálni a vegán étrendet, de a környezeted jelentős része határozottan ellenzi a tervedet?

A közhiedelemmel ellentétben a vegán étrendnek és életmódnak számos előnye van. Összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló tévhiteket.

Bővebben...

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!