Főzőiskola Sebestyén Szilviával

Elkészült 6 részes videó-főzőiskola sorozatunk, azoknak ajánljuk, akik döntést hoztak arról, hogy saját magukért is tenni kívánnak egészségük fenntartásáért vagy a felépülésük támogatásáért!

 

Köszönöm ezt a táplálkozástudományi sorozat elkészítését a McKenzye Tv-nek, hiszen Alapítványunk célja: minél több családhoz eljusson az a tudás amitől egészséges és boldog életet éljenek. A család a nemzet legkisebb közössége. Az erős, egészséges, szeretetben élő családok sikeresen működő nemzetet eredményeznek.

Végtelenül örülök hogy népművelői végzettségemnek megfelelően olyan ismeretterjesztési témában tevékenykedhetek, amelyek egészséghez, sikerhez és boldog élethez segítik a családokat, azok minden tagját.

Ez a legfontosabb tudása minden SZÜLŐNEK, aki a családjáról gondoskodik.

Így egészséges és sikeres jövőt teremt gyermekeinek. 

 

MIT EGYÜNK HOGY EGÉSZSÉGESEK, KORTALANOK LEGYÜNK?

HOGYAN KÉSZÍTSÜK EL FINOMAN ÉS VÁLTOZATOSAN AZOKAT AZ ÉTELEKET, AMELYEK ÉLETERŐNK MAGAS SZINTEN TARTÁSÁT BIZTOSÍTJÁK?

Nézzék meg ezt a 6. részes sorozatot!

 

1. rész

Milyen élelmiszer alapanyagokat használjunk, hogy egészségesek legyünk? Az élelmiszer alapanyagok és azokból készült ételek élettani hatásaik. 

 

2. rész

Milyen reggeliket készítsünk? Hogyan indítsuk a napot?

 

3. rész

Leves típusok finoman és változatosan

 

4. rész

Főfogások változatosan, különböző élettani hatásokkal

 

5. rész

Desszertek: a család és gyermekek kedvencei

 

6. rész

Szendvicsek, pástétomok, uzsonnák, vendégváró finomságok

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!