Gluténmentes makrobiotikus ételek

Gluténmentes makrobiotikus ételek – 139 oldal, 3.200 Ft
 
Egyre szélesebb körben elterjedtek a cöliákia, a glutén (gabona sikér) által kiváltott, a vékonybél bolyhait károsító autoimmun betegség, más néven lisztérzékenység, valamint az glutén allergia. A gabonákra is alapuló makrobiotikus konyhában az ezt tartalmazó gabonafajták – búza, rozs, árpa, zab - elhagyásával is sokféle egészséges megoldást kínálunk az élethosszig, vagy az allergiás állapot javulásáig gluténmentes étrenden élők számára. A speciális étrendben alkalmazható alapanyagok megismerésével megkönnyítjük a bevásárlást és gazdag makrobiotikus recept gyűjteménnyel segítjük a mindennapi gluténmentes főzést. Makrobiotikus receptek nem tartalmaznak sem tojást, sem pedig tejtermékeket, így a tejcukor és tejfehérje, valamint a tojás érzékenyek számára is bátran ajánlható ez a könyv.

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!