Makrobiotikus palacsinták édesen és sósan

palcsiMakrobiotikus palacsinták édesen és sósan - 60 oldal, 1.400 Ft

Ebben a receptkönyvben témánk mindenki kedvence a palacsinta. Egészségesen - az eltömítő és nyákosító tejtermékek, a szélsőséges tojás, cukor és mesterséges édesítők nélkül - készülnek, édesen és sósan, sokféleképpen. Gabona sziruppal, friss és aszalt gyümölcsökkel édesítünk, tengeri sóval és más természetes fűszerekkel ízesítünk, alumíniummentes bio sütőport, hidegen sajtolt olajat használunk. Az édes és sós töltelékek, öntetek értékes makrobiotikus alapanyagokból természetes módon készülnek. Az egész gabonák teljes kiőrlésű lisztjét kombináljuk egyéb lisztfélékkel (kukorica, köles, hajdina, tönköly, durum).

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!