Személyes konzultáció

Személyes konzultáció Sebestyén Szilviával

Szeretnéd megtanulni, hogyan alkalmazd mindennapjaidban a makrobiotikát?

Egy személyre szabott konzultáció keretében elsajátíthatod az alapokat. Minden ember más és más, ezért nagyon fontos, hogy megismerd a szervezetednek milyen tápanyagokra, vitaminokra van szüksége.  
Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a makrobiotika tudománya és szeretnél személyre szabottan többet megtudni, akkor lehetőséged van előre egyeztetett időpontban egy egyéni konzultációra.

A konzultáció időtartama kb. 60-90 perc, állapottól és a feltett kérdések mennyiségétől függően. Ennek során feltárom az állapotod, az ehhez vezető táplálkozási és életmód okokat és megbeszéljük a szükséges változtatásokat, amit írásban is megkapsz.

Az egy hónapos kapcsolattartás folyamán e-mailben és egyeztetett időpontban telefonon segítek a természetes ételkészítésben, valamint az állapot változását, javulását követve módosítom a személyes étrended.

Várom jelentkezésed telefonon és e-mailben!
Időpont egyeztetés telefonon: +36-20-2454674 vagy 36 (1) 256-7731 és e-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!