JÓT ESZÜNK-ISZUNK AMI VÉRRÉ VÁLIK!

Elméleti és gyakorlati táplálkozás tudományi kurzus Gyulán, 2015. november 14-15.
JÓT ESZÜNK-ISZUNK AMI VÉRRÉ VÁLIK!
Egyszerűen, gyorsan, olcsón, jót magunk és családunk biztonságáért.

Időpont: November 14-15 szombat-vasárnap 10:00-14:00 között
Helyszín: GYULA (pontos helyszínt a résztvevőknek megírjuk)
Miközben az ételek készülnek azok élettani hatása ismertetésre kerül, közösen elfogyasztjuk a frissen készült finomságokat.


Szeretettel várunk minden olyan résztvevőt, aki felelősséget vállal saját magáért, a családjáért.
Aki keresi a hiteles, iskolázott megalapozottságú tudást a jobb és egészségesebb életért. Képes változtatni egy sikeres és örömökben gazdag jövőért, a családja biztonságos működéséért.
 
Magyar mondás, amikor egy jót ettünk, ittunk: „ez vérré válik”
Igen, abból és olyan minőségben van a vérünk, amit megeszünk. A vérünk állítja elő minden egyes sejtünket. Így mi döntjük el milyen lesz a fizikai és mentális állapotunk.
 
Ezért stratégiai fontosságú az a TUDÁS hogy mit együnk, hiteles forrásból.
-        Nem vagyunk kiszolgáltatva senkinek sem! A döntés a saját kezünkben van! Milyenek akarunk lenni, magunk irányítjuk! Magunk teremtettük meg azt, hogy milyen állapotban vagyunk, ezért csak magunk közreműködésével tudunk változtatni saját egészségünkön, nem tolhatjuk át másra.
-        A FELELŐSSÉGET egészségünkért magunk vállaljunk, saját állapotunkért kizárólag mi tudunk tenni.  
 
Alapvető fontosságú iskolázott, HITELES elméleti és gyakorlati tudást megszerezni a napi táplálkozásunkról.
A kurzust nemzetközi táplálkozás tudományi végzettségű ismert és elismert szakértő tartja. Táplálkozás tudományi intézetének közreműködésével ezrével szerezték vissza munkaképességüket, elveszettnek hitt egészségüket.
 
(Ha nem tud kiigazodni az egymásnak ellentmondó mai irányzatoknak itt a helye! Nem irányzat, nem akarunk semmit eladni, nincsen semmilyen kiegészítőnk, eszközünk, amit értékesíteni akarunk a hiteles TUDÁSON kívül.)
 
Részvételi díj: 10.000 Ft/nap/fő. Jelentkezés a részvételi díj befizetésével egyidejűleg történik. Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány AXA Bank Zrt 17-000019-11707880
Kérjük jelentkezését mihamarabb jelezze mivel a helyszín a létszámtól függ,  kisebb vagy nagyobb teremben leszünk, milyen mennyiségű alapanyagot szerezzünk be, milyen méretű edényekre lesz szükség.
A résztvevők hozhatnak fényképezőgépet, kamerát, jegyzetelő eszközöket.
Kérjük, hogy a program előtt 15 perccel érkezzenek a pontos kezdésért.
 
Program:
2014. november 14. szombat
9:45 érkezés regisztráció
10:00-10:30 fogadó ételek, tananyag elfogyasztása
10:30-11:30 Különbség a mai modern és a természetes étkezés között
11:45-12:30 Ételkészítés: Gabonák fontossága a minden napi étkezésben (leves, főfogás, desszert készítése
12:45-13:45 EBÉD, az elkészültek elfogyasztása
13:45-14:00 Kérdések válaszok, visszajelzések
 
2014. november 15. vasárnap
9:45 érkezés regisztráció
10:00-10:30 fogadó ételek tananyag elfogyasztása
10:30-11:30 Biztonságos fehérjék
11:45-12:30 Ételkészítés: Biztonságos fehérjékben gazdag fogások készítése (leves, főfogás, desszert készítése)
12:45-13:45 EBÉD, az elkészültek elfogyasztása
13:45-14:00 Kérdések válaszok, visszajelzések

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!