Azuki bab sütőtökkel és kombuval kuktában (Glutén, cukor és laktózmentes)

Hozzávalók:

  • 1 csésze azuki bab (mosva, 3 csésze vízben áztatva)
  • 5-6 dl tiszta víz
  • 3 csésze sütőtök magozva, hámozva kockákra vágva
  • 4-5 cm-es kombudarab áztatva, csíkokra vágva


Elkészítés:

Tegyük kuktába a kombut, az azuki babot az áztatóvizükkel együtt, majd a tetejükre a sütőtökkockákat.
Zárjuk le a kuktát, forraljuk fel az ételt, majd közepes lángon, lángelosztóval 45 percig főzzük.

Hagyjuk a gőzt teljesen távozni az edényből, csak utána nyissuk ki a fedőt. Melegen tálaljuk.

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!