Mazsolás kukoricadara kuglóf bogyós gyümölcsökkel

Hozzávalók:

  • ½ csésze kukoricadara
  • 6 csésze víz
  • 1 csipet tengeri só
  • 10 dkg arany mazsola
  • 1 evőkanál hidegen sajtolt olaj
  • Tálaláskor friss bogyós gyümölcsök és citromfű levél


Elkészítés:

A kukoricadarát sós vízben, folytonos keverés mellett addig főzzük a mazsolával, amíg a kanál megáll benne. Kikenjük a kuglófsütőt vagy tortaformát  az olajjal, beleöntjük a masszát és hagyjuk megdermedni, lehet egy éjszakán át is. Tálaló tányérra borítjuk és friss bogyós gyümölcsökkel díszítve tálaljuk.

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!