Sikerek, visszajelzések

Munkánk eredményeként 3 év alatt sokan véglegesen felépültek különböző civilizációs betegségeikből. Néhány visszajelzés:
 
„Diabetes diagnózissal kerestem fel a Makrobiotika Intézetet és a gyógyító étrend betartását követően végleg felépültem.” K. Ernő„Mell daganatos megbetegedésével és magas vérnyomással kerestem fel a Makrobiotika Intézetet. Rövid időn belül a magas vérnyomásom rendeződött és 7 hónap múlva daganatos megbetegedésemből végleg felépültem.” Sz. Katalin„Gyermeket szerettünk volna és sokféle beavatkozást vállaltam, melyek sikertelenek voltak. Speciális gyógyító étrend betartását követően hamarosan teherbe estem, magam és családom legnagyobb örömére.” K. Erika„Emésztőrendszeri gondokkal terhelten éltem 30 évig, mely a mindennapjaim teljesítőképességét visszatartotta és képtelen voltam önfeledten és boldogan élni. A makrobiotikus ételek segítségével megismertem az igazi, könnyű, energiával teli napokat. Visszaszereztem rég elvesztett egyensúlyom és azóta kiegyensúlyozottan, boldogan élek családommal.” F. Zsolt„Kínzó allergiám és asztmám elviselhetetlenné tette napjaimat és munkaképtelen voltam hetekig rendszeresen. Nem is emlékeztem már arra az időszakra, amikor allergiamentesen éltem, amikor felkerestem a Makrobiotika Intézetet. Betartva a gyógyító étrendet panaszaim csökkentek, majd végleg megszabadultam az allergiámtól.” P. Kálmán„Túlsúlyom zavart, ami megnehezítette magánéletem és ez kihatással volt munkámra. Éhezés nélkül, folyamatos, napi háromszoros bőséges makrobiotikus ételeket fogyasztottam. Testsúlyom folyamatosan csökkent és véglegesen, tartósan beállt a normális, egészséges szintre. Bőröm, hajam élénk színű lett. Energikusabb lettem. Örülök, hogy találkoztam a finom és változatos makrobiotikus ételekkel.” K. Borbála„Rendkívül gyengének éreztem magam, naponta 20 percnél többet nem tudtam fent lenni. Az év elején prosztatarák diagnózist állapítottak meg. A makrobiotikus gyógyító étrendet kompromisszumok nélkül betartottam és végleg felépültem 8 hónap múlva. Elképesztő energiával rendelkezem, amit korábban nem tapasztaltam.” Zs. Tibor


 
„Újra jelentkezem, most jöttünk meg nyaralásból, és előtte már sajnos nem volt időm megírni Neked a jó hírt, hogy eltűnt a nagyon makacs csokoládécisztám. Szerencsére nem látta az orvos, ami bizony már tavaly október óta hónapról hónapra makacsul tartotta magát, és így már műteni sem akar. Teljesen szépnek találta a női szervecskéimet. Ennek nagyon örülök, és nagyon hálás vagyok Neked!
A pecsételéseim még mindig megvannak. Jelenleg is a 22. napon vagyok és már 4 napja barnáspecsételek, de szerencsére nagyon csekély a mennyisége, szinte csak elszínesződés. El sem tudom mondani, mennyire örülök, és egyelőre el sem tudom hinni, hiszen nekem mindig ki kellett szedni műtétti úton a cisztákat, maguktól soha de soha nem múltak el. Szóval szoknom kell még a gondolatot, nagyon köszönöm még egyszer. Persze még rendszeresen „jelentek”!


 
És engem érdekelne a „női egészségért” és az „uticsomagokkal kapcsolatos” tanfolyam is, mert most igencsak nehéz helyzetben voltam, jól jönnek a tanácsok. Augusztusban is utazunk, és még ki kell találnom, hogy mi a legjobb megoldás.” S. Judit


 
„Kedves Szilvia!
A szombat délutáni program - mint szóban is jeleztem - nagyon gazdag és hasznos volt. Köszönöm a lehetőséget mind Neked, mind a segítőidnek! Számomra nagyon fontos volt az ismereteken túl, hogy jó példával jártok elől és nem akarjátok ráerőltetni az emberre a véleményeteket. Ilyen erőltetős élményeim már voltak.
 
A jövőbeni rendezvényekre is szeretnék elmenni és, ha lesz kapacitásotok egy főzőtanfolyam nagyon érdekelne. Ahol mi magunk vágunk, pucolunk .... legalább az előkészítésben vegyünk fizikailag részt. Nekem jobban rögzülnek így az ismeretek.
Jó tanulást kívánok az intézetben!
Üdvözlettel” Erika

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!