Mit vigyek a munkahelyemre? Mit csomagoljak a gyereknek iskolába?

Hogyan oldjam meg  a mindennapok elvihető ételeinek elkészítését munkahelyre, iskolába?
 
Nem megfelelő étkezéssel elképzelhetetlen a kiegyenlített teljesítmény sem az iskolában sem a munkahelyen.
 
szeptember 23-án szombaton 11:00-15:00 között  "fasírtok, krokettek, sültek, pástétomok, szendvicsek" készítése  kurzust tartom. 

Bővebben...

Főzőtanfolyamok 2017

"Az emlékezetes gyönyörű nyárért" kurzus

Hogyan készüljünk fel az igazi nyári élményekre?

Jó komfortérzés alapja a megfelelő étkezés, ami alapvető hatással van fizikai, érzelmi és mentális állapotunkra. Nem megfelelő étkezéssel elképzelhetetlen ez. Van aki nem ismeri milyen minőségi élet lehetséges mert még nem tapasztalta meg.

Itt a lehetőség  a megtapasztalásra.

A remek közérzethez a könnyedség, a kínzó meleg helyett hűtő hatású ételek, a jó közérzet megtartásának bázisa az étel amit elfogyasztunk.

2017. május 20-án, szombaton  "Az emlékezetes gyönyörű nyárért" kurzust tartom.
Időpont: 11:00-15:00

Közösen elkészítjük és elfogyasztjuk ételeinket megérezve ezeket a hatásokat.

Makrobiotikus könyvek és alapanyagok vásárlási lehetősége a helyszínen.

Helyszín: 1172 Budapest, Adorján u. 8.

Megközelíthető:
- vonattal a Keleti Pályaudvarról a Rákoscsaba vasútállomásnál leszállással,
- kocsival az M0 Rákosliget 55 lejárattól 2 perc a belvárosból pl. Andrássy útról 20 perc, vagy az Örs vezér tér felől a Veres Péter út vagy a Pesti út, Ferihegyi út vége is ide vezet
- tömegközlekedéssel a 276 E járattal az Örs vezér tér felől, vagy a Kőbánya Kispesti metró állomástól a 98 busszal

Jelentkezés a díj befizetésével együtt történik. A díjat május 15-ig kérjük átutalni.
 
A kurzus díja és fizetése:
Részvételi díj: 15.000 Ft/fő,
20% kedvezmény:  konzultációkon részt vetteknek, diákoknak, pároknak és nyugdíjasoknak és ismétlőknek. Részvételi díjat lehet készpénzben és utalással is rendezni, a kurzus megelőzően kérünk átutalni a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány, OTP 11705998-21278213 számlájára hivatkozva a rendezvényre. Számlát a helyszínen adunk.

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email levélben, mellékletben kérjük csatolni az átutalásról szóló igazolást.


 

Életmód és ételek a tavaszi megújulásért, a tisztulásért kurzus

Időpont: 2017. március 31-én pénteken 18:00-21:00 között.

A felhalmozódott téli túlsúly is cselekvésre, változtatásra késztet bennünket. Ilyenkor a tisztító hatású alapanyagokból könnyebb ételeket készítünk, amelyek fellazítják, eltávolítják a blokkokat és méreganyagokat és a túlsúllyal élőknek segítenek azt csökkenteni.

Elkészítjük és közösen elfogyasztjuk ételeinket és megérezzük ezeket a hatásokat.

Az elkészített ételeket frissen elfogyasztjuk. Legalább 10 féle különböző ételt.

Makrobiotikus könyvek és alapanyagok vásárlási lehetősége a helyszínen.

Helyszín: 1172 Bp. Adorján u. 8.

Megközelíthető:
- vonattal a Keleti Pályaudvarról a Rákoscsaba vasútállomásnál leszállással,
- kocsival az M0 Rákosliget 55 lejárattól 2 perc a belvárosból pl. Andrássy útról 20 perc, vagy az Örs vezér tér felől a Veres Péter út vagy a Pesti út, Ferihegyi út vége is ide vezet
- tömegközlekedéssel a 276 E járattal az Örs vezér tér felől, vagy a Kőbánya Kispesti metró állomástól a 98 busszal

Jelentkezés a díj befizetésével együtt történik. A díjat március 27-ig kérjük átutalni.
 
A kurzus díja és fizetése:
Részvételi díj a péntek esti programon: 15.000 Ft/fő,
20% kedvezmény:  konzultációkon részt vetteknek, diákoknak, pároknak és nyugdíjasoknak és ismétlőknek. Részvételi díjat legkésőbb a programot megelőző 4 munkanappal kérünk átutalni a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány, OTP 11705998-21278213 számlájára hivatkozva a rendezvényre. Számlát a helyszínen adunk.

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email levélben, mellékletben kérjük csatolni az átutalásról szóló igazolást.

Jelentkezéseket érkezési sorrendben tudunk elfogadni.

Várom a mihamarabbi utalásokat és a jelentkezéseket hogy hány fő részére készítsek tananyagot.

 


 

BETELT! Sajnos további jelentkezést nem tudunk fogadni!

2017. március 3., pénteken 18:00-21:00 között.

Téma: Zöldség fogások a mindennapokban, milyen ételekben hogyan készítsük el. A különböző vágási és főzési módok eltérő élettani hatását tapasztaljuk meg amikor elfogyasztjuk ételeinket.

Elkészítjük és közösen elfogyasztjuk ételeinket és megérezzük ezeket a hatásokat.

Készítünk melegítő, tisztító, hűtő, kitartó vagy gyors energiát adó ételeket: leveseket, fő fogásokat, saláta-savanyúkat.
Közös ételkészítés, étkezéssel együtt, tananyaggal. Az elkészített ételeket frissen elfogyasztjuk. Legalább 10-féle különböző ételt.

Makrobiotikus könyvek és alapanyagok vásárlási lehetősége a helyszínen.

Helyszín: 1172 Bp. Adorján u. 8.

Megközelíthető:
- vonattal a Keleti Pályaudvarról a Rákoscsaba vasútállomásnál leszállással,
- kocsival az M0 Rákosliget 55 lejárattól 2 perc a belvárosból pl. Andrássy útról 20 perc, vagy az Örs vezér tér felől a Veres Péter út vagy a Pesti út, Ferihegyi út vége is ide vezet
- tömegközlekedéssel a 276 E járattal az Örs vezér tér felől, vagy a Kőbánya Kispesti metró állomástól a 98 busszal

Kérlek Titeket, hogy a részvételi díjat február 27-ig, utaljátok át.
 
A kurzus díja és fizetése:
Részvételi díj a péntek esti programon: 15.000 Ft/fő,
20% kedvezmény:  konzultációkon részt vetteknek, diákoknak, pároknak és nyugdíjasoknak és ismétlőknek. Részvételi díjat legkésőbb a programot megelőző 4 munkanappal kérünk átutalni a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány, OTP 11705998-21278213 számlájára hivatkozva a rendezvényre. Számlát a helyszínen adunk.

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email levélben, mellékletben kérjük csatolni az átutalásról szóló igazolást.

Jelentkezéseket érkezési sorrendben tudunk elfogadni.

Várom a mihamarabbi utalásokat és a jelentkezéseket hogy hány fő részére készítsek tananyagot.



2017. február 3. 

Téma:  Fehérjék a mindennapokban, milyen ételekben hogyan készítsük el. A hiányállapotok elkerüléséhez a biztonságos fehérjére szükség van.

Készítünk fasírtokat, túrós palacsintát, túrós tésztát, rakott ételt, levest, szendvics krémeket. Minden alapanyag természetes növényi feldolgozatlan fehérje.

Közös ételkészítés, étkezéssel együtt, tananyaggal. Az elkészített ételeket frissen elfogyasztjuk. Legalább 10 féle különböző ételt. 

Az esemény facebook oldala

Makrobiotikus könyvek és alapanyagok vásárlási lehetősége a helyszínen. 

Helyszín: 1172 Bp. Adorján u. 8.

Megközelíthető:

- vonattal a Keleti Pályaudvarról a Rákoscsaba vasútállomásnál leszállással,

- kocsival az M0 Rákosliget 55 lejárattól 2 perc a belvárosból pl. Andrássy útról 20 perc, vagy az Örs vezér tér felől a Veres Péter út vagy a Pesti út, Ferihegyi út vége is ide vezet

- tömegközlekedéssel a 276 E járattal az Örs vezér tér felől, vagy a Kőbánya Kispesti metró állomástól a 98 busszal 

A kurzus díja és fizetése: 

A részvételi díj a péntek esti programon: 15.000 Ft/fő,

20% kedvezmény:  konzultációkon részt vetteknek, diákoknak, pároknak és nyugdíjasoknak és ismétlőknek. Részvételi díjat legkésőbb a programot megelőző 4 munkanappal kérünk átutalni a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány, OTP 11705998-21278213 számlájára hivatkozva a rendezvényre. Számlát a helyszínen adunk.

 

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email levélben, mellékletben kérjük csatolni az átutalásról szóló igazolást.


 

 

Főzőtanfolyam: Glutén mentes gabonák és gabona termékek a makrobiotikus étrendben

Időpont: Január 13-án pénteken 18:00-21:00 között

Helyszín: 1172 Bp., Adorján utca 8., megközelíthető az M0 Rákosliget 55 km lejárattól néhány percre, az Örs vezér tértől, a Pesti útról és a Ferihegyi út végétől.

A téma a gabonák és gabona termékek fajtái, tulajdonságai, tápanyagai és élettani hatásai. Végig főzzük a gabonákat a különböző fogásokban: leves, főfogás, saláta, desszert. A gabonák tárolását, előkészítését és főzési módjait megismerheti a résztvevő.

Főző bemutató, étkezéssel együtt.
Az elkészített ételeket frissen elfogyasztjuk. (Legalább 10 féle különböző ételt, így érdemes üres pocakkal érkezni.)

Makrobiotikus könyvek és alapanyagok vásárlási lehetősége a helyszínen.

A kurzus díja és fizetése:
A részvételi díj péntek esti programon: 15.000 Ft/fő,

20% kedvezmény: diákoknak, pároknak és nyugdíjasoknak és ismétlőknek.

Részvételi díjat legkésőbb a programot megelőző 4 munkanappal kérünk átutalni a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány, OTP 11705998-21278213 számlájára hivatkozva a rendezvényre. Számlát a helyszínen adunk.

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email levélben, mellékletben kérjük csatolni az átutalásról szóló igazolást.

Jelentkezéseket érkezési sorrendben tudunk elfogadni!

Eseményünk facebook oldala: https://www.facebook.com/pg/makrobio/events/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Főzőtanfolyam:
A gyomor, lép, hasnyálmirigy egészségéért

Időpont: 2017. január 21. Szombat 11:00-16:00
Helyszín: 1172 Bp. Adorján utca 8. Megközelíthető az M0 Rákosliget 55 km lejárattól néhány percre, az Örs vezér tértől, a Pesti útról és a Ferihegyi út végétől.

Téma: A gyomor, lép, hasnyálmirigy egészségét megtartó, helyreállító étrend végig főzése. A témához kapcsolódó felhasználásra kerülő alapanyagok, ételek, és gyógyitalok élettani hatásai és kezelési módok.

Főző bemutató és étkezés.
Az elkészített ételeket frissen elfogyasztjuk. (Legalább 10 féle különböző ételt, így érdemes üres pocakkal érkezni.)
Makrobiotikus könyvek és alapanyagok vásárlási lehetősége a helyszínen.

A kurzus díja és fizetése:
A részvételi díj szombati egész napos programon: 20.000 Ft/fő

20% kedvezmény: diákoknak, pároknak és nyugdíjasoknak.

Részvételi díjat legkésőbb a programot megelőző 4 munkanappal kérünk átutalni a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány, OTP 11705998-21278213 számlájára hivatkozva a rendezvényre.

Jelentkezést érkezési sorrendben tudunk elfogadni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email levélben, mellékletben kérjük csatolni az átutalásról szóló igazolást!


Eseményünk facebook oldala: https://www.facebook.com/pg/makrobio/events/

Délutáni főzősuli

Péntek esti főzős partik a szabadban sokféle étel fogyasztással, szép kertben.

Nemzetközi tanulmányaim alapján, a több évszázados hagyományok tapasztalatait alkalmazom a kurzusaim során. Egészséges generációk nőttek fel ezen az étrenden.

A főzőkurzusok, programok célja, hogy mindenki megismerje a valóban tápláló és egészséges fogások elkészítését.

Bővebben...

Gluténmentes főzőiskola

Hogyan lehet valaki vegán hiánybetegségek nélkül? Aki glutén és tej allergiában szenved, hogyan élhet teljes életet? Végigvesszük 4 részes főzőiskola sorozatunkban az összes ételcsoportot. E szakszerű gyakorlati tudás birtokában bárki készíthet majd tápláló, vitamindús, glutén és tejmentes ételeket.

Bővebben...

Hogyan előzhetjük meg a daganatos megbetegedéseket és hogyan támogathatjuk a felépülést a táplálkozás tudomány segítségével?

2016. április 9-én, szombati kurzusunk témája a daganatos megbetegedések lesz, azon belül, hogyan előzhetjük meg a daganatos megbetegedéseket, hogyan támogathatjuk a felépülést a táplálkozástudomány segítségével.
 
Részvétel esetén időben jelezzél a fogadóételek és regisztráció miatt.
Bármi kérdésed lenne, hívj bátran (06 20 245 46 74) vagy e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) is elérsz.

Bővebben...

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!