Nők egészsége főzőkurzus

Egészségvédő makrobiotikus ételek nőknek

Az elmúlt években vitathatatlanná vált, hogy a fogyasztók nagy tömegei számára a gyógyszerek mellett a tudományosan igazolt hatású egészségvédő élelmiszerek jobban szolgálnák az élethossz és az életminőség javítását.

Milyen ételek vannak jó hatással ránk, Nőkre?

Miket érdemes kerülni? 

Ha már kialakult a probléma, milyen ételekkel ennyíthetők a kellemetlenségek?

Szeretném, ha a kurzuson olyan témákkal foglalkoznánk, ami Nektek szól. Kérlek, írjátok meg e-mailben, miről szeretnétek hallani!

Eddig felmerült témák: 

- Nőgyógyászati betegségek megelőzése
- Menstruációs görcsök okai (ezek megszüntetése)
- Endometriózis, mioma kezelésében segítő ételek
- Pre menstruációs (PMS) szindróma megszüntetése 

Minden receptemet a nemzetközi táplálkozás tudományi tudásnak megfelelően állítom össze. Ha szeretnéd megtanulni, hogyan készítheted el ezeket a teljes értékű egészségvédő fogásokat, jelentkezz a főzőkurzusra! 

A kurzus időpontja: 2016.02.20 (szombat) 10:00-14:00 h.

Részvételi díj: 15 000 Ft, melyet a programot megelőzően kérjük átutalni a Magdala-Gyermekért Közcélú Alapítvány AXA Bank 17000019-11707880 számlájára. Számlát a helyszínen adunk!

Részvételhez előzetes regisztráció szükséges a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen írásban, legkésőbb a program előtt 5 nappal. A jelentkezés a részvételi díj kifizetésével együtt válik érvényessé! érdeklődni lehet telefonon: +36 20 245 4674, +36 1 256 7731
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   A tárgyban kérlek tüntessétek fel: Nők egészsége főzőkurzus

A maximális létszám 20 fő! 

Szeretettel várlak!

 

 

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!