Gluténmentes főzőiskola

Hogyan lehet valaki vegán hiánybetegségek nélkül? Aki glutén és tej allergiában szenved, hogyan élhet teljes életet? Végigvesszük 4 részes főzőiskola sorozatunkban az összes ételcsoportot. E szakszerű gyakorlati tudás birtokában bárki készíthet majd tápláló, vitamindús, glutén és tejmentes ételeket.


 

A kurzusok időpontjai/témái:

  • 2016. március 4.  Zsírégető szénhidrátok. Nem mindegy, hogy milyen szénhidrátot veszünk magunkhoz, hiszen az egyszerű, gyorsan felszívódó fajták csak rövid ideig csökkentik az éhségérzetet. Milyen glutén mentes gabona fajtákkal érdemes dolgozni? Hogyan párosítsuk ezeket?

  • 2016. március 18. Tápláló növényi fehérjék. A tiszta növényi fehérje, glutén, laktóz és tejfehérje mentes 100%-ban tiszta. Hogyan válhat a teljes értékű táplálkozás alapjává? Segítségükkel vegetáriánusként vagy vegánként hogyan kerülhetjük el velük a hiánybetegségek kialakulását?  

  • 2016. április 1. Zöldségfélék elkészítése. Milyen vágási, főzési módokkal lehet fokozni a zöldségek szervezetre gyakorolt vitalizáló hatását? Hogyan őrizhetjük meg vitamin tartalmukat?

  • 2016. április 15.  Glutén, cukor és tejmentes desszertek. Készülhet isteni desszert glutén tartalmú lisztek, tejtermékek és cukor nélkül? A válasz: Igen! Pudingok, piskóták, palacsinták, egyéb olajban sült fogások is készíthetők allergia mentesen. Az eredmény garantáltan meggyőzi majd az édességek szerelmeseit is.

Itt megtanulhatod a teljes értékű glutén, cukor és tejmentes táplálkozás alapjait!

Helyszín: 1172 Budapest, Adorján u. 8.
A kurzusok időtartama: 2 óra (18:00-20:00)
Részvételi díj kurzusonként: 10 000 Ft.

Azoknak, akik mind a négy alkalomra jelentkeznek, a képzés teljes árából 10%-ot elengedünk!



Érdeklődés és jelentkezés:

Sebestyén Szilvia

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 20 245 4674, +36 1 256 7731

 

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!