Makrobiotikus oktatás 2014. ősz-tél Budapest

Sikeres oktatási programjaink ősszel is folytatódnak Budapesten. Tanulj a makrobiotikáról, főzz velünk a kurzusokon, szerezz angol és magyar nyelvű oklevelet képzéseinken!
Válassz őszi-téli kínálatunkból, vagy gyere el minden alkalomra! Gluténmentes étkezés, gyermekek makrobiotikus ételei, természetes ételek ünnepekre és hétköznapokra és további sok érdekes téma a kurzusainkon!

 

KUZUSOK:

2014. szeptember 10. szerda 17-19 óra között – 5000 Ft/fő
A makrobiotikus étrend és életmód alapjai, a növénytermelő emberiség ideális táplálkozása
A természetes életmód és az általános makrobiotikus étrend. A fő elvek, az egészségért kerülendő és javasolt alapanyagok, ezek értékes tápanyagai. Az általános étrend fő arányai és módosításai. Főző bemutató és étkezés.

2014. szeptember 27. szombat 11-16 óra között
Gluténmentes természetes ételek őszre és télre mindenkinek
A makrobiotika alapjai, elvei, az egészségért kerülendő és a javasolt ételek és fő arányok. A gluténmentes gabonák és gabona termékek jelölése és fajtái. A gluténmentes természetes étrend őszi és téli változtatásai. Természetes gluténmentes ételek liszt-érzékenyeknek. Gluténmentes gabona ételek készítése és étkezés.

2014. október 11. szombat 11-16 óra között
Hazai természetes ételek egészségesen
A Miért változtassunk megszokott étrendünkön? A szélsőséges ételek hatás az egészségre. A makrobiotikus ételek egészségmegőrző és gyógyító értékei. Az étrendváltás átmeneti
jelenségei. A modern magyaros ételek átalakítása egészségesebbé. Az átmeneti időszak javasolt ételei.

2014. november 8. szombat 11-16 óra között
Makrobiotika a melléküregek, a látás, a hallás egészségéért és az étrendi eredetű fejfájások helyett
A makrobiotika alapjai, elvei, az egészségért kerülendő és a javasolt ételek és fő arányok. Az arc, homlok és orr melléküregek, a fülek és a hallás, a szemek és a látás rendellenességei és az étrendi eredetű fejfájások esetében javasolt étrend. Gyógyító ételek, italok, kezelések készítése és étkezés.

2014. november 22. szombat 11-16 óra között
Makrobiotika a láb, az izomzat, a csontok és az ízületek egészségéért
A makrobiotika alapjai, elvei, az egészségért kerülendő és a javasolt ételek és fő arányok. A lábszár, a lábfej és az izomzat egészsége, rendellenességei és a javasolt étrendje. Savasító és lúgosító ételek, az egyensúly létrehozása. A csontok és ízületek egészsége, a rendellenességek javasolt étrendje. Gyógyító ételek, italok és kezelési módok készítése és  étkezés.

2014. december 6. szombat 11-16 óra között
Téli ünnepi finomságok egészségesen
Téli ünnepi menük egészségesen a hagyományokhoz ragaszkodó vendégeknek is. Újszerű és hagyományos, természetes ünnepi desszertek szélsőségek nélkül, glutén mentesen is. Ünnepi ételek készítése és étkezés.


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A RÉSZVÉTELHEZ

  • A kurzusokon alapanyagok, ismeretterjesztő és receptes könyvek kaphatók.
  • A képzés felépítése szombati napon 11 és 16 óra között: előadás, tansegédlet, ételek és italok készítése étkezéssel.
  • Jegyzetelő és fényképező eszközök javasoltak.


Helyszín: Makrobiotika Központ, 1172 Budapest, Adorján u. 8. vagy Makrobiotika Intézet, 1115 Budapest, Bartók B. 134. fsz. utcai bejárat, az adott helyszínt a jelentkezéskor e-mailben visszaigazoljuk.

A képzés vezetője: Sebestyén Szilvia a Makrobiotika Intézet vezetője

A kurzus díja (részvételi díj): 10.000 Ft/fő, amelyet a programot megelőző héten kérünk átutalni a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány, cím: 1172 Budapest, Adorján u 8. AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepénél lévő 17000019-11707880 számlájára.

Érdeklődés és jelentkezés: a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen írásban. A jelentkezés a részvételi díj átutalásával együtt válik érvényessé.

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!