Makrobiotikus oktatás 2015 Budapest

Nagysikerű oktatási programjaink 2015-ben is folytatódnak Budapesten. Tanulj a makrobiotikáról, főzz velünk a kurzusokon!

Válassz 2015-ös kínálatunkból, vagy gyere el minden alkalomra! Gluténmentes étkezés, gyermekek makrobiotikus ételei, természetes ételek ünnepekre és hétköznapokra és további sok érdekes téma a kurzusainkon!

 

KUZUSOK:

KURZUSOK 2015. JANUÁR- ÁPRILIS, BUDAPEST


2015. január 14. szerda 18-20 óra között  
Kedvenc pástétomok, díszes szendvicsek és hidegtálak

2015. január 31. szombat 11-16 óra között
Glutén-, tojás-, és tejmentes természetes makrobiotikus ételek mindenkinek
A makrobiotikus konyhában a glutént tartalmazó gabonafajták – búza, rozs, árpa, egyéni érzékenység szerint a zab - elhagyásával adalékanyagok nélkül, természetes megoldást kínálunk a speciális étrenden élőknek. Megismerkedünk az alapanyagokkal és többféle étellel, amelyek a tejcukor és tejfehérje és a tojás érzékenyek számára is bátran ajánlhatók. Főző bemutató, étkezés és tansegédlet.

2015. február 11. szerda 18-20 óra között
Természetes fasírtok, krokettek és tempura tésztában sültek

2015. február 21. szombat 11-16 óra között
A daganatok megelőzése és gyógyulása makrobiotikus úton
A makrobiotika alapjai. A szélsőséges étrend és a daganatok összefüggése. Életmódváltás a gyógyulásért. A leggyakoribb daganat fajták és vizuális jeleik a testen. A megelőző, az immunrendszert erősítő és besugárzástól tisztító gyógyító ételek, italok és kezelési módok. Főző bemutató, étkezés és tansegédlet.

2015. március 11. szerda 18-20 óra között
Nassoljunk szélsőségek nélkül – természetes desszertek

2015. március 28. helyett technikai okokból április 11. szombat 11-16 óra között
Makrobiotika a szívünk és érrendszerünk egészségéért
Működjenek sokáig jól, tegyünk az ereinkért és a szívünkért. A makrobiotika alapjai. A szív és az érrendszer egészségét segítő természetes étrend és életmód.  Az egészséget megőrző és a gyógyulást támogató természetes ételek, italok és otthoni kezelési módok. Főző bemutató, étkezés és tansegédlet.

2015. április 15. szerda 18-20 óra között
Gyorsan elkészíthető természetes makrobioitkus ételek elfoglaltaknak

2015. április 25. szombat 11-16 óra között
Optimális testsúly természetesen kalória számlálás nélkül
Karcsún koplalás nélkül? Nem csak a sztárok kiváltsága! A természetes étrend és életmód alapjai, a kerülendő szélsőségek. Az általános makrobiotikus étrend alapanyagai, főzési módjai és módosításai. Az optimális testsúlyt támogató ételek és italok főző bemutatója, étkezés és tansegédlet.


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A RÉSZVÉTELHEZ

  • A kurzusokon alapanyagok, ismeretterjesztő és receptes könyvek kaphatók.
  • A képzés felépítése szombati napon 11 és 16 óra között: előadás, tansegédlet, ételek és italok készítése étkezéssel.
  • Jegyzetelő és fényképező eszközök javasoltak.


Helyszín: Makrobiotika Központ, 1172 Budapest, Adorján u. 8. vagy Makrobiotika Intézet, 1115 Budapest, Bartók B. 134. fsz. utcai bejárat, az adott helyszínt a jelentkezéskor e-mailben visszaigazoljuk.

A képzés vezetője: Sebestyén Szilvia a Makrobiotika Intézet vezetője

A kurzus díja (részvételi díj):

A szerdai kurzus 18-20 óra között, díja 7.000 Ft/fő, felépítése: ismertető, főző bemutató, a készített ételek közös elfogyasztása.  
A szombati kurzus 11 és 16 óra között, díja 15.000 Ft/fő, felépítése: előadás, tansegédlet, ételek és italok készítése közös étkezés. 

A kurzus díját a programot megelőző héten kérünk átutalni a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány, cím: 1172 Budapest, Adorján u 8. AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepénél lévő 17000019-11707880 számlájára.

Érdeklődés és jelentkezés: a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen írásban. A jelentkezés a részvételi díj átutalásával együtt válik érvényessé.

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!