Nyári élménytáborok gyermekeknek

MAGDALA-GYERMEKEKÉRT KÖZCÉLÚ ALAPÍTVÁNY ÉLMÉNY NYÁRI GYERMEKTÁBORAI (táplálék allergiásoknak is)
Nemzetközi táplálkozástudományt végzett szakember állítja össze a menüket és tartja a főzősulit a gyermekeknek

Alapítványunk célja az egészséges, örömökben gazdag és élményekkel teli gyermekkor megtapasztalásához hozzásegíteni a családokat.

Jóga, képzőművészet, tánc, kerékpár, úszó, lovas, számítástechnika, főzősulis, zene, alakformáló, természetes testsúlyt beállító, allergiamentes


Helyszín:

Kertes családi házas övezet, természetvédelmi területnél erdővel, a Naplás-tó, Szilas,- és Rákos-patak közelében. A legjobban kiépített kerékpárút hálózattal.
(Cím: 1172 Budapest, Adorján u. 8. )

Munkatársak:

  • Tanári végzettséggel és tapasztalattal rendelkező zenetanár
  • Nemzetközi táplálkozás tudományt végzett szakember állítja össze a menüket és tartja a főzősulit
  • Képzőművészeti végzettséggel rendelkező szakember
  • Informatikai végzettségű gyakorlattal rendelkező szakember
  • Szakács, gyermekek kedvencei tapasztalattal
  • Színpadi, standard, hipp-hopp táncban gyakorlattal rendelkező szakember
  • Jógaoktató


  

Napi program:


8:00-9:00 torna, jóga, Do-in
9:00-10:00 reggeli
10:00-13:00 foglalkozások, programok
13:00-14:00 ebéd
14:00-16:00 foglalkozások, programok
16:00-17:00 uzsonna

Témák:

Jóga, képzőművészet, tánc, kerékpár, úszó, lovas, számítástechnika, főzősuli, zene, alakformáló, természetes testsúlyt beállító, allergiamentes

Időpontok, turnusok:

  • 27. hét: 2015. június 29-től július 3-ig
  • 28. hét: 2015. július 6-10.
  • 29. hét: 2015. július 13-17.
  • 30. hét: 2015. július 20-24.
  • 32. hét: 2015. augusztus 3-7.
  • 33. hét: 2015. augusztus 10-14.




Az ételekről:


Az ételek természetes lángon, gáztűzhelyen készülnek, amelyek kiegyensúlyozott energiát adnak a fogásoknak, természetes alapanyagokból: (tej és tejtermék, cukor, tojás, olajos mag és glutén nélkül), gabonák, bab-lencse-borsófélék, zöldségek és gyümölcsök.

Alapanyagaink: barna rizs, köles, hajdina, kukorica (főtt csöves, dara, pattogatott), rizs tészta, kukorica tészta, zöldborsó, csicseri borsó, barna lencse, zöld lencse, vörös lencse, tarka bab, gyöngybab, saláta bab, vajbab, fehér bab, sárga-fehér répa, jégcsapretek, piros retek, káposzta félék (kínai kel, magyar kelkáposzta, édes fejes káposzta, savanyú káposzta) nyári tök, cukkini, szárzeller, brokkoli, karfiol, mángold, rebarbara, petrezselyem, újhagyma, snidling, póréhagyma,  lila hagyma, vörös hagyma, éppen érő friss gyümölcsök, rizs szirup, hidegen sajtolt napraforgó olaj, természetes kezeletlen tengeri só.

Reggelik: Humusz, bab, lencse, csicseri borsó pástétomok, kukorica és rizskeksz, friss zöldségekkel a tetején díszítve. Piros retek, újhagyma, snidling, petrezselyem, rukkola, madársaláta, uborka

Ebédek: Levesek: bab, lencse, borsó levesek, kukorica és más krémlevesek,
Főfogások: „hamis krumplis tészta” – vörös lencsés tészta sós uborkával, zöldborsós polenta, rizottók, fasírtok (falafel, lencse és babfasírt), babsaláta kukoricával, savanyú káposztás variációk, pirított zöldséges tészta variációk fasírttal retek salátával

Desszertek: palacsinták, rizskoch, gyümölcs pudingok, vanília krém, gyümölcsös szeletek, varga béles, citrom puding, rebarbarás szelet, „boci szelet”…

Uzsonnák: szendvicsek bab-lencse-borsó pástétomokkal, nyers zöldségekkel, gyümölcs

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő, testvérek esetén kedvezmény

Részvételi díj tartalmazza

  • napi 3x étkezést,
  • szakmai foglalkozásokat
  • a programok belépő díjait
  • az adott téma szakmai vezetőjének díját


A részvételi díjat a program megkezdése előtt 5 nappal kérjük utalni a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány, AXA Bank 17000019-11707880 számlaszámára. Számlát a helyszínen adunk.

Kérjük a szülők mihamarabbi jelentkezését, mert a csoportok hamar betelnek!

Kérdéseiket várjuk szeretettel:

Sebestyén Szilvia
Makrobiotika Intézet alapítója és vezetője
Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány Elnöke

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,
mobil: +36 20 245 4674,
telefon: 06 1 256 7731

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!