Gluténmentes főzősuli

Szeretettel várunk főzősulinkon május 21-én CSÜTÖRTÖKÖN 18:00-20:00
Téma: DESSZERTEK készítése – Glutén, Tej- és tejtermék, tojás és cukor nélkül

Remek lehetőség nyáron a súlyvesztésre a méregtelenítésre a glutén, tej-tejtermék, tojás, cukor nélkül készült ételek fogyasztása.


Előzetes regisztrációval lehetséges a részvétel, hiszen fontos tudnunk hány fő részére készüljünk alapanyagokkal, amelyeket be kell szereznünk, előkészülnünk hogy jól érezze magát mindenki.

GLUTÉNMENTES FŐZŐSULI
MÁJUS 21. csütörtök - DESSZERTEK
18:00-20:00 között
 
Egyed magad egészségesre – de, mit, miből hogyan?
Glutén, tej- tejtermék, tojás és cukor nélkül
 
GYORSAN, KÖNNYEDÉN, FINOMAT!


 
Nemzetközi táplálkozás-tudományi végzettséggel, tapasztalattal rendelkező szakáccsal, főzőiskola Sebestyén Szilviával
 
A LEGJOBB MEGOLDÁS TÁPLÁLÉK-ALLERGIÁSOKNAK IS!
 
Részvételhez előzetes regisztráció szükséges a nagy érdeklődés miatt legkésőbb 5 nappal a program előtt.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
mobil:+36 20 245-4674
+36 1 256 77 31
 
Részvételi díj: 5000 Ft /fő
 
Helyszín: Makrobiotika Központ, 1172 Budapest Adorján u. 8.
 
A kurzus díját a programot megelőzően a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány AXA Bank 17000019-11707880 számlájára kérjük utalni, vagy készpénzben a helyszínen egyenlíthető ki számla ellenében.

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!