Garantált minőségű hőszigetelő rendszer

Hőszigetelés

Egy családi ház építése minden ember életében egy fontos dolog. Általában sokat spórolnak rá, esetleg még hitelt is vesznek fel, és aztán reménykedik abban, hogy hosszú évtizedeken át sok örömét leli majd az elkészült házban.
Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy garanciális feltételek mellett épüljön a ház. Ez vonatkozik mind a kivitelezésre, mint pedig a beépített termékekre, anyagokra.
Sok gyártó feltételekhez köti a garanciát, tehát nem fog élni a garancia, ha nem az előírásainak megfelelően kerülnek felhasználásra az adott építési anyagok, ahogy azt a előírja.
Erre talán az egyik legjobb példa, a hőszigetelő rendszer.
Nem véletlenül hívják rendszernek, hiszen a legtöbb gyártó teljes rendszerként árusítja a hőszigetelés elkészítéséhez szükséges komponenseket. Ha valaki külön-külön veszi meg az hőszigetelő EPS lapokat, a hálót, a dübeleket, ragasztót, akkor az nem lesz rendszer, és nem is fog rá élni a rendszergarancia. Ennek ellenére sokan mégis így próbálnak spórolni, hogy minden komponenst a legolcsóbb helyen vesznek meg, azonban ez hosszútávon a garancia miatt nem biztos, hogy kifizetődő lesz.
Épp ezért javasolt a teljes hőszigetelő rendszert egyben megvenni egy gyártótól, nem pedig komponensenként, hogy hosszú éveken át élvezhessük a garancia nyújtotta biztonságot, és előnyöket.

Megosztás