Köss minőségi fonallal!

Vászon

Aki most kezd ismerkedni a kötéssel, könnyen nagy hibába eshet. Mégpedig azzal, hogy olcsó, silány minőségű fonalat választ, mert jó lesz az a gyakorlásra.
Pedig nem!
Amint elkészíted az első sáladat, akkor rájössz, hogy az csak akkor lesz használható, kellemes viselet, ha minőségi, jó alapanyagból készült. Ehhez pedig a Catania fonal lehet jó választás. Ez egy igazán jó minőségű termék, neves gyártó, így megbízhatsz benne. Nem fog olyan könnyen elszakadni a szál, mint egy olcsó fonal esetén, és az elkészült ruhadarab is kellemes viselet lesz.
Sőt, ha esetleg úgy döntesz, hogy visszabontod az elkészült kötött dolgot, akkor is könnyebb lesz a dolgod egy jó minsőégű fonal esetén.
Persze a fonal kiválasztásánál fontos még a szín is, hiszen ez is meghatározza, hogy mennyire lesz használható az adott ruha. Szóval amikor a fonalat választod, akkor gondold át, hogy milyen színekből áll a ruhatárad, és a készülő ruhadarab milyen színben harnonizálna leginkább a meglevő ruháiddal. Így biztosan hasznos, és jól használható darabot köthetsz magadnak.

Megosztás